BDSM

BDSM en legeplads for helt almindelige mennesker.

BDSM for begyndere.

 

BDSM Slaveleg. Master og Domina.  Frue og underdanig.  To roller i selve legen. Nogle mennesker tænder på, dominans og andre ydmygelse.

Find din naturlige rolle. Vær åben og ærlig. Ikke mindst, for dig selv. Spring ud i det og mærk hvor grænsen går, hvis der er nogen. Rollespil kan ikke instrueres MEN sørg altid for, at have et Safeword.

Et Safeword er et ord man kan benytte hvis man får angst og ønsker at afslutte legen. Safeword skal efterkommes af alle partner i legen.

Bondage er en naturlig del af BDSM. Deraf BD (Bondage) eller på Dansk, Bindeleg.

Bindeleg udføres som regel i en seksuelt udfordrende stilling der blotter kønsdelene og slaven i legen, føler sig udstillet og elle, ydmyget.

Selve ydmygelsen er ofte det, der får slaven til, at opnå klimaks.

Ydmygelsen i BDSM legen kan udvides med spyt, urin og fæces. Nogle slaver tænder på, at blive indsmurt i ekskrementer og pis, andre på at blive spyttet i munden og slikke fødder, samt anus.

 

Lej din slave ud.

 

Hvis din slave skal ydmyges findes der tusind måder, at gøre det på. Du kan leje din slave ud, til andre BDSM mænd og kvinder.

Inviter gerne gæster til middags selskab og lad slaven sidde under bordet og stil slaven til rådighed for gæsternes befalinger, under middagen.

Gæsterne kan således befale BDSM slaven til at rengøre deres tæer under bordet eller tilfredsstille dem oralt imens de spiser.

Det er tilladt, at sparke til slaven, hvis arbejdet ikke udføres tilfredsstillende.

Det bedste sted at finde en slave for en aften gratis er BDSMSLAVE.DATING. Her mødes ligesindede i et BDSM forum og udveksler erfaringer og laver aftaler.

Legetøj til BDSM.

 

Der findes talrige artikler på nettet til BDSM leg. Find det helt rigtige til jeres leg for, at gøre oplevelsen perfekt.

Snor og remme fås i forskellige tykkelser, alt efter hvor meget det skal stramme. Man kan bruge en gagball, der fastspændes på hovedet så den ikke kan komme ud af munden.

Vælger du, at gå hele vejen kan du også overveje, anal XLL dildo og gynækolog redskaber.

Du kan ligeledes investere i en gynækolog stol.

Læs mere om BDSM pornofilm her